Nieuws

Blog
05/06/2024

Wij stellen je voor aan: Lidija, Software Tester

Lidija is de drijvende kracht achter de kwaliteit van onze PTI Planning Suite. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat onze software vlekkeloos werkt voor onze klanten. Van het bedenken van nieuwe tests tot het rapporteren van bugs, geen dag is hetzelfde voor Lidija. Benieuwd hoe ze bij PTI terechtkwam en hoe een typische werkdag eruitziet? Lees dan verder!

Nieuws
21/02/2024

PTI ‘monteurs’ testen de eigen Mobile App

Vijf teams met maar liefst 12 PTI 'monteurs' gingen de straat op met onze eigen ontwikkelde app: PTI GO.

Blog
05/12/2023

Wij stellen je voor aan: Sybren, Junior Consultant

Als Junior Consultant staat Sybren dagelijks in contact met zowel onze klanten als onze eigen mensen. Verzoeken, nieuwe projecten en gecompliceerde vragen: Sybren komt veel tegen op een dag. Zo heeft hij momenteel de lead in het ontwikkelen van (algemene) data dashboards voor onze klanten. Hoe hij in zijn nieuwe functie terecht is gekomen en hoe het werken er bij PTI uitziet, vertelt hij graag.

Nieuws
04/10/2023

Spieren voor Spieren Golfdag 2023

Op 28 september was het weer tijd voor onze jaarlijkse editie van de Spieren voor Spieren Golfdag. Met elkaar hebben we ruim €46.000 opgehaald voor het goede doel. Van beginners tot golf pro’s en oud topsporters, iedereen was aanwezig en gemotiveerd om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Wij nemen je graag mee in deze zonnige dag. Het was een stralende ochtend toen de jaarlijkse Spieren voor Spieren Golfdag van start ging. Met een hart vol goede bedoelingen en golftassen in de hand, begonnen we onze dag op de golfbaan, vastberaden om geld in te zamelen voor kinderen met spierziekten.

Blog
18/09/2023

Wij stellen je voor aan: Peter, Applicatiebeheerder en Support coördinator

Als Applicatiebeheerder en Support coördinator is Peter dagelijks druk bezig met alles rondom onze supportafdeling. Van contact met klanten en gebruikers tot aan het overleggen met onze developers. Peter zorgt ervoor dat de vragen van onze klanten zo goed en snel mogelijk worden beantwoord. Een functie met veel variatie en uitdagingen die perfect bij hem past. Ook is hij druk bezig met het verbeteren van de huidige werkwijze en -processen van onze supportafdeling. Hoe dat eruitziet, vertelt hij graag.

Nieuws
02/02/2023

Maak kennis met ons nieuwe MT

Bij PTI zetten wij ons continu in voor verandering en ontwikkeling. Dit doen we niet alleen voor onze applicaties, maar ook bij onze mensen en binnen onze teams. 2023 trappen we daarom af met een mooie ontwikkeling. Vanaf 1 januari is Ron Tuinenburg (voorheen directeur ICT & Innovatie) als algemeen directeur aan de slag gegaan. Guido Dubois (ICT & Innovatie), Robin van Dijk (Sales & Marketing) en Casper Duin (Human Resources) vormen nu het gloednieuwe MT. Guido, Robin en Casper werken al jaren bij PTI en hebben deze rol dik verdiend. Wat zijn wij trots! We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij PTI in de toekomst naar een hoger niveau gaan tillen.

Nieuws
22/03/2022

Samenwerking Hogeschool Rotterdam uitgebreid

Na de successen in de afgelopen jaren is de samenwerking tussen de Hogeschool Rotterdam en PTI verder uitgebreid. PTI heeft zich ondertussen ontpopt tot een strategische partner binnen de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS). Zo hebben we in het kader van de European Case Study Alliance (ECASA) bijgedragen aan de constructie van een business case. Bij de opleiding Business, IT & Management (BIM) is PTI toegetreden tot de beroepenveldcommissie. Vanuit die rol organiseren we op woensdag 13 april een bijeenkomst bij ons in het bedrijfspand Brainstede om met alle stakeholders tot mooie, concrete middelen te komen en studenten voor te bereiden op de stage- en arbeidsmarkt.

Blog
02/11/2021

Wij stellen je voor aan: Carla, HR assistent bij PTI

Carla, begonnen als eerste medewerker van PTI, groeide in 22 jaar tijd door van kaartverwerker tot HR assistent. Zij zorgt er bij PTI voor dat iedereen zijn werk goed kan doen, maar ook dat iedereen zich welkom voelt. En in haar vrije tijd? Dan is ze radio DJ bij Radio Montfoort en organiseert ze iedere maand de radio bingo. Carla regelt het. Benieuwd naar haar tijd bij PTI? Let’s find out.

Blog
14/09/2021

Wij stellen je voor aan: Casper, HR Manager bij PTI

Als HR Manager is Casper dagelijks bezig met alles wat met HR te maken heeft. Van werving en selectie, compensation en benefits, ziekte en verzuim tot aan learning and development. Een dynamische en uitdagende functie waar hij zich helemaal in thuis voelt. De nieuwe HR strategie is momenteel in ontwikkeling en Casper speelt hierbij een grote rol. Door te focussen op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap wil hij ervoor zorgen dat het team en het individu elkaar nog meer versterken.