Ons verhaal

Innovatief, dynamisch en voortdurend in beweging

Wij zijn PTI. Een softwarebedrijf dat zich in een dynamische, snel evoluerende wereld bevindt. Precies dat vraagt ons om scherp, energiek en wendbaar te zijn. En dat is de reden dat wij naar voortdurende ontwikkeling streven. Met ruim 30 jaar aan ervaring blijven wij altijd in transitie. We zijn open, kritisch en innovatief. We dagen onszelf keer op keer uit en komen altijd met nieuwe oplossingen. Met onze platte organisatie en no-nonsense mentaliteit zetten wij dagelijks stappen vooruit.

Bedrijven helpen om technische processen te optimaliseren, zodat er efficiënter gewerkt wordt.

Onze missie

Meer weten over onze software?

Lees alles over onze innovatieve field service software.

Lees meer

Onze cultuur

Alles wat wij doen om onze missie te verwerkelijken, doen wij samen. Daarom is onze cultuur één van onze belangrijkste drijfveren. Wij streven continu naar een inclusieve cultuur waarin wij voor elkaar klaarstaan, samen successen vieren, lachen en waarde creëren. Daarom omschrijven wij onze cultuur als volgt:

 

”Wij geloven in een inclusieve cultuur waarin iedereen zich veilig, betrokken en gedreven voelt om zijn best te doen en erbij te horen.”

 

 

Hoe wij dat doen?

Door dagelijks onze kernwaarden te volgen. Deze zijn de basis van de PTI-cultuur. Daarom zijn ze gevormd en geïnspireerd door onze eigen medewerkers. Zij zijn representatief voor de keuzes die wij dagelijks maken en geven ons richting om onze doelen te behalen.

Onze kernwaarden

Development

Wij zetten vol in op de ontwikkeling van onszelf en onze partnerships, zodat wij bijdragen aan een duurzame vooruitgang van de mensen en wereld om ons heen.

Team

Wij blijven altijd in dialoog vanuit een warme samenwerking, zodat wij weten wat er speelt en scherp blijven op waar wij samen naartoe groeien.

Responsibility

Vanuit een open, eerlijke en realistische communicatie handelen wij vanuit eigen kracht en nemen wij graag het voortouw.

Wij streven naar een positieve impact

Niet alleen voor onze software, klanten en eigen mensen. Maar juist ook voor de wereld om ons heen. We zijn actief betrokken bij goede doelen, zoals onze langdurige samenwerking met Spieren voor Spieren. Sinds 2006 zijn wij trouwe sponsor. Zo investeren wij jaarlijks met onze expertise, kennis, tijd en netwerk. Door bij ons te werken, zet je je regelmatig in voor goede doelen en draag je direct bij aan een betere wereld.

Wil jij graag je steentje bijdragen aan ons succes?

Als onze cultuur perfect bij jou past, zijn wij misschien wel een match. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Bekijk vacatures