Wij stellen je voor aan: Carla, HR assistent bij PTI

Meet Carla

Carla, begonnen als eerste medewerker van PTI, groeide in 22 jaar tijd door van kaartverwerker tot HR assistent. Zij zorgt er bij PTI voor dat iedereen zijn werk goed kan doen, maar ook dat iedereen zich welkom voelt. En in haar vrije tijd? Dan is ze radio DJ bij Radio Montfoort en organiseert ze iedere maand de radio bingo. Carla regelt het. Benieuwd naar haar tijd bij PTI? Let’s find out.

De collega’s, de vrijheid, en het vertrouwen dat je krijgt, maakt het werken bij PTI zo leuk.

Carla is het cement van PTI. 22,5 jaar geleden kwam ze binnen als eerste werkneemster van PTI. Haar hoofdtaak was meterstandenkaarten verifiëren. Maar in een klein team komt er al gauw meer op je bordje. PTI groeide en Carla groeide mee. Het opzetten van de helpdesk, de planning van medewerkers en de daarbij behorende administratieve taken kwamen bij Carla terecht. Inmiddels houdt ze zich al 18 jaar bezig met HR. Maar nu vele mate meer en met veel meer skills!

 

 

PTI voelt als thuiskomen

Ze heeft altijd gezegd: ‘’Een kantoorbaan is niks voor mij’’. En toch zit ze al ruim 20 jaar bij PTI. Hoe dat komt? Door de fijne bedrijfscultuur. ’’De collega’s, de vrijheid, en het vertrouwen dat je krijgt, maakt het werken bij PTI zo leuk.’’ Er is aandacht voor elkaar en je krijgt altijd de ruimte om de werkzaamheden te doen die je leuk vindt en bij je passen.

Haar échte plezier bij PTI? Dat zit hem in de kleine dingen. ‘’Het vertrouwen wat ik vanaf dag één kreeg is iets wat ik bijzonder vind. Voor iemand die in de supermarkt werkte en geen ervaring had met HR, kreeg ik het vertrouwen en de kans om mij te ontwikkelen. Dat vertrouwen voel ik nog elke dag. En ik leer ook nog elke dag. Ik heb altijd, en nog steeds, het gevoel gehad dat collega’s altijd de tijd voor je willen nemen om je te helpen.’’ En dat is iets wat Carla graag wil koesteren binnen de cultuur van PTI.

 

 

Spin in ’t web

Inmiddels is Carla dagelijks bezig met van alles wat met HR te maken heeft. Personeelsadministratie, verzekeringen, ziekmeldingen, onboarding en werving en selectie. Ze doet het allemaal. In de afgelopen 18 jaar heeft ze hier een hoop over geleerd. Haar aanpak is veranderd. ’’Ik heb geleerd verder te kijken, en altijd meerdere opties te overwegen. Casper en ik zijn een goed team, we hebben beide onze kwaliteiten en brengen elkaar hierdoor naar een hoger niveau.’’

Ook is ze onmisbaar als het gaat om aandacht voor collega’s. Zo regelt ze altijd presentjes voor verjaardagen of andere gelegenheden. ‘’Ik voel me verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers. Want als het met jou goed gaat, en je thuis lekker in je vel zit, gaat het op je werk ook altijd een stuk beter.’’ En als dat niet het geval is, doet Carla er samen met haar team alles aan om het beter te maken.

 

 

Blik vooruit

PTI groeit, maar het is volgens Carla belangrijk dat de cultuur persoonlijk blijft. En dat niemand zich een nummertje voelt. ‘’Bij PTI moet je jezelf kunnen zijn. Geen oordelen. En elkaar ten allen tijden waarderen en respecteren.’’ Doordat PTI zich in transitie bevindt, wordt er ingezet op een nieuwe HR strategie. Een mooie uitdaging om de HR-visie voor de toekomst in lijn met de bedrijfsvisie, cultuur en doelstellingen te realiseren. Met een focus op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Wil je meer weten over onze HR-visie? Lees dan hier het verhaal van onze andere HR topper!

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk vacatures