Sollicitatieproces

Solliciteren bij PTI

Solliciteren kan spannend en ingewikkeld zijn. Dat begrijpen we. Maar geloof ons: het is nergens voor nodig. Ons sollicitatieproces is gemakkelijk en wordt door onze kandidaten vaak als leuk ervaren. Hoe het in elkaar steekt? Dat leggen we je hieronder graag uit.

Wat gebeurt er als je bij PTI solliciteert?

Sturen van je CV + Motivatiebrief

Wat leuk dat je bij PTI wilt komen werken! Graag ontvangen we van jou je CV met een motivatie waarom dit je zo leuk lijkt. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar kandidaten@pti.nl.

Kom langs op ons kantoor in Woerden

Je eerste gesprek heb je met Casper (HR) en een collega waar je direct mee gaat samenwerken. Wat zijn jouw talenten en ambities? Waar staan wij voor en waar willen we samen met jou naar toe?

Online test

In sommige gevallen vragen we je een online test te doen, zodat wij een beter inkijkje hebben in je vaardigheden en competenties. Geen vrees, onze kandidaten ervaren dit vaak als een leuke uitdaging.

Tweede gesprek

Is het eerste gesprek (en eventueel de test) goed bevallen en zien wij potentie in een samenwerking, dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek, zodat jij een nog beter beeld krijgt van ons en wij van jou!

Arbeidsvoorwaardenvoorstel

Is de match niet te ontkennen? Dan doen we je op korte termijn een mooie aanbieding om bij PTI aan de slag te gaan.

Welkom bij PTI!

Gefeliciteerd je bent een PTI’er! Fantastisch: jij een nieuwe baan, wij een nieuwe collega! Wij maken alles in orde voor je eerste dag en zorgen dat je zo goed mogelijk van start kan gaan.

Ben je enthousiast geworden?

Je kunt eenvoudig en snel bij ons solliciteren door je CV en motivatiebrief te uploaden. Wie weet ben jij wel precies wat wij zoeken!

Solliciteer nu