Over ons

Wat doet PTI?

Als jij een water- en energieaansluiting hebt in je huis, heb jij met PTI maken. Van communicatie naar de klant tot het verwerken van data: PTI levert al meer dan twee decennia de tools en Software applicaties voor vrijwel alle grote water- en energiebedrijven, bouw- en installatiebedrijven en de toegangsverleningsbranche.

Maar dat is nog niet alles…

Door middel van ons nieuwste SaaS-platform (Software as a Service), de PTI Planning Suite, ondersteunen we onze klanten in de werkzaamheden van hun buitendienst. Met verschillende modules zoals een mobile app, workflow manager, planning, routeoptimalisatie en fotoherkenning kunnen alle kort cyclische werkzaamheden aangestuurd en uitgevoerd worden. Kortom: wij zorgen ervoor dat onze klanten zo slim en efficiënt mogelijk kunnen werken!

Onze kernwaarden

Een geoptimaliseerd proces creëert waarde voor organisatie en eindklant. Wij zorgen voor meer werkplezier, tevreden eindklanten en maximaal klantbehoud.

Wendbaarheid

Wij bewegen constant mee met het proces en de behoeftes van de klant.

Energie

Vanuit onze positieve drive, ambitie en passie voor onze oplossing willen wij het verschil blijven maken.

Scherp

Wij hebben een positief-kritische houding naar elkaar én naar onze klanten. 

Smart

Wij zetten vol in op de nieuwste, slimme technologie. Schaalbaar, snel en gemakkelijk in gebruik.

Doelgerichtheid

Wij werken altijd zo efficiënt en effectief mogelijk toe naar het gewenste einddoel. 

Onze missie:

“Bedrijven helpen om technische processen te optimaliseren, zodat er efficiënter gewerkt wordt.”

Onze klanten

Logo Vattenfall
Logo Bam
Logo Waternet
Logo Enexis
Logo Brabant Water

Onze cultuur 

Als softwarebedrijf bevinden wij ons in een snel veranderende markt en wereld. Daar moet we in meebewegen en dat vraagt van ons om scherp, energiek en wendbaar te zijn. En dat is ook de cultuur die we nastreven. Met onze platte organisatiestructuur en no-nonsense mentaliteit proberen we iedere dag weer stappen vooruit te maken.

En die voorwaartse stappen zijn niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor jou als medewerker. Met onder andere persoonlijke aandacht, uitdagende werkzaamheden, ervaren collega’s, opleidingen en trainingen en een jaarlijks “Inzetbaarheidsbudget” proberen we jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling te faciliteren.

“Work hard, play hard”, dat is een veelgebruikte quote bij ons op de werkvloer. Naast de benodigde inspanning geloven wij ook sterk in de kracht van ontspanning. Een potje FIFA op de Playstation of Mario Kart op de Nintendo Switch in onze ‘E-Sports Game Room’, een pizzasessie, barbecue, hackathon, (online) Escape Room, wekelijkse vrijdagmiddagborrel, een boottochtje over de Oude Rijn of een survival expeditie… we houden ervan om het vooral ook gezellig met elkaar te hebben!

En oh ja… onze dagelijks verzorgde lunch is ook om door een ringetje te halen.

Hybride werken

Hybride werken is steeds meer de norm. Bij ons ook. De afgelopen jaren hebben ons laten zien dat we ook op afstand goed kunnen samenwerken. De flexibiliteit en efficiëntie die het onze medewerkers biedt is een pure winst.

Toch vinden we het belangrijk om ook fysiek met elkaar in contact te blijven en een samenhorigheidsgevoel te creëren. Dat maakt het ook makkelijker om die ene collega even aan te schieten voor een kort vraagje. Daarom maken we bij PTI gebruik van onze Thuiswerkregeling, die het mogelijk maakt om 40% van je werkweek vanuit huis te werken. Dat betekent dat je op fulltime basis twee dagen in de week thuis kan werken en drie dagen in de week op kantoor bent. Mooie mix toch?

Waarom werken bij PTI?

Gameroom met toffe games
Leuke uitjes
Heerlijke verzorgde lunches

Onze openstaande vacatures:

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Software Developer

Medior

  Woerden

  32 - 40 uur

 HBO

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Open sollicitatie

  Woerden

  32 - 40 uur

 MBO/HBO/WO

Meer weten over werken bij PTI?

Neem dan contact op met onze HR medewerker:

Casper Duin

Of bel ons!
0348 - 466888

Vacatures
Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888