Ons bedrijf in beeld

Leer PTI nog beter kennen!

Leer je collega’s kennen

Gewoon wat random vragen waar collega’s antwoordt op geven zo leer je ze eigenlijk pas echt kennen. In deze video collega’s Fabian & Petra.

PV 5 jarig bestaan feest

Bij PTI hebben we een personeelsvereniging. Elk jaar sparen we wat van de contributie en afgelopen jaar hebben we hier een tof feest van georganiseerd met het thema: Great Gatsby!

Leer je collega’s kennen

Gewoon wat random vragen waar collega’s antwoordt op geven zo leer je ze eigenlijk pas echt kennen. In deze video collega’s Muriel & Bob.

Jobs

Benieuwd hoe het is om als werkstudent te werken bij PTI? In plaats dat we het opschrijven laten we het onze collega Mark het vertellen.

Jobs

Benieuwd hoe het is om te werken bij PTI? In plaats dat we het opschrijven laten we het onze Lead Software Developer Guido het vertellen.

Game event #1 2022

Samen met onze partner E-sport Game Arena vond 1 juli in onze Brainstede gameroom ons eerste game event plaats. Er werd flink gestreden om de winst en er werden lekkere cocktails gemaakt en genuttigd.

Leer je collega’s kennen

Bij PTI eten we elke dag gezamenlijk in de bedrijfskantine en hier hebben we keuze uit heerlijke diverse soorten broodjes, pannenkoeken of snacks. Maar welk lunchgerecht is de favoriet van je collega?

Event: Teambuilding Kameryck

Teambuilding vinden wij belangrijk bij PTI.En wat is er dan leuker dan op een zonnige lentedag met collega’s met ‘de poten in de modder’ te staan en tegen elkaar in teams de strijd aan te gaan in #ExpeditieKameryck.

Leer je collega’s kennen

Gewoon wat random vragen waar collega’s antwoordt op geven zo leer je ze eigenlijk pas echt kennen. In deze video collega’s Carla & Amanda.

Leer je collega’s kennen

Gewoon wat random vragen waar collega’s antwoordt op geven zo leer je ze eigenlijk pas echt kennen. In deze video collega’s Erwin & Denise.

Klantevent #2 2022

Ons tweede klantevent van dit jaar vond plaats op The Dutch in. We begonnen de dag met een inhoudelijke sessie over de Planning Suite, gevolgd door een lunch op het terras en als afsluiter een toffe golfclinic. 

Leer je collega’s kennen

Gewoon wat random vragen waar collega’s antwoordt op geven zo leer je ze eigenlijk pas echt kennen. In deze video collega’s Fatima & Ramon.

EVENT

De 1e PTI hackaton van 2022 is een feit!  Een geslaagd weekend waarbij fun, teamspirit, knowlegde en I(C)T passie samen kwam.
Vacatures
Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888